неділя, 1 вересня 2024 р.

День знань

  Дорогі учні/учениці, шановні батьки! Вітаю Вас з Днем знань! Нехай цей навчальний рік принесе багато нових досягнень, цікавих відкриттів та незабутніх вражень! Бажаю Вам натхнення, мудрості та сил для нових звершень. Нехай знання, які Ви отримаєте, стануть міцним фундаментом для вашого майбутнього! Нехай кожен день буде наповнений жагою до нових знань, а гімназія стане місцем, де збуваються мрії та народжуються великі ідеї!

Літня школа МАН

Вікторія Павлучинська, учениця 4-Б класу, відвідала літню школу МАН, яка працювала з 15 по 23 серпня в Заліщицькій державній гімназії:
"Літо з МАН-це багато цікавих зустрічей, практичних занять, знайомств та позитивних вражень та пізнавальних  мандрівок.
 Ми здобули нові знання, досвід та безліч корисної інформації.
Ознайомилися з історією та культурою міста Заліщики, відвідали оглядовий майданчик с.Хрещатик, печеру Вертеба, Іоанно-Богословський монастир, піщаний карєр поблизу с.Монастирок, побували в найкращому інткрактивному музеї України-Музей науки Львів та багато інших місць.
Щодня слухали цікаві лекції про моделювання, штучний інтелект,  про створення інтерактивного контенту. Ознайомилися з методами біологічної очистки водойм. Відвідали практичне заняття з керування сучасного квадрокоптера, захоплюючий тренінг з робототехніки та  провели практичну роботу з виготовлення листівки із діодом та робили обереги для захисників.🥰
Дякую за незабутні враження!"